Radiožurnál rozjel kampaň „Fandíme s Vámi“

30. duben 2015

Radiožurnál přes noc rozmístil na osmi místech v České republice ledové kvádry se zamrzlými puky a logem stanice, které symbolizuje velké červené „R“. Posluchači si nyní mohou udělat před ledovou kostkou selfie a poslat ji na Facebook Radiožurnálu. Soutěží se o zajímavé ceny.

„Cílem kampaně Radiožurnálu je jasná komunikace stanice, jako jediného českého rádia, které má exkluzivní práva vysílat přímé přenosy a zpravodajství přímo z hokejových hal. Kampaň je postavená na jednoduchém vizuálu ledové plochy a puku s brandem stanice. Jako specifický formát jsme použili zamražené puky v ledových kvádrech rozmístěné v osmi krajských městech s přímým propojením do vysílání stanice“, řekl Jiří Haramul, vedoucí marketingu Českého rozhlasu.

Ještě před začátkem hokejového šampionátu mohli fanoušci u ledových kvádrů nahrát reportérům Radiožurnálu vzkaz pro české hokejisty. Ty se stávají součástí selfprom na MS v hokeji. Kostky jsou umístěny V Praze ve Fun Zone na Můstku, v Ostravě před obchodním centrem Nová Karolina, v Pardubicích před obchodním centrem AFI Palace, v Českých Budějovicích na Náměstí Přemysla Otakara II., v Karlových Varech před hypermarketem Globus, v Plzni před obchodním centrem Plaza, v Litvínově na náměstí Míru a v Jihlavě na Masarykově náměstí.

Načasování:
27. duben – 17. květen

Použitá média:
On-line, On-air, Print, sociální sítě

Autoři kampaně:
Jiří Haramul, Radka Zmeková, Tomáš Mareš

Kreativa:
Jakub Šolín, Jiří Haramul (in-house)

Spustit audio