Sněhové království s Českým rozhlasem Ostrava

23. leden 2015

Český rozhlas Ostrava přiveze tuto sobotu do Rožnova pod Radhoštěm zábavu a soutěže. V kempu Sport se koná tradiční akce Sněhové království s výstavou ledových soch. Návštěvníci akce mohou navštívit také stan Českého rozhlasu Ostrava a zúčastnit se soutěží o zajímavé ceny.

Akce Sněhové království se koná již po sedmnácté. Letos se akce přesunula z Pusteven do Rožnova pod Radhoštěm. Od 17. ledna mohou návštěvníci akce obdivovat v ledové galerii sochy, které z bloků ledu vyřezali profesionální sochaři. Ledovou galerii bude možné navštívit, pokud to počasí dovolí, až do 8. února. Navíc o tomto víkendu je pro návštěvníky nachystán doprovodný program - hudební vystoupení, atrakce pro děti, procházka po „Horké stezce“, prodej řemeslných výrobků a stánky s občerstvením.

Český rozhlas Ostrava, který je mediálním partnerem akce, se zúčastní doprovodného programu v sobotu 24. ledna od 11.00 hodin. „Každý, kdo navštíví rozhlasový nafukovací stan, se může zúčastnit SMS soutěže o zajímavé ceny. Přímo ve stanu budeme soutěžící informovat o velmi jednoduchých podmínkách soutěže. Ihned na místě se soutěžící dozví, zda vyhrál nebo ne. Ceny pak budou nachystány k vyzvednutí v našem stanu. A pokud nás navštíví děti, tak ani ty nepřijdou zkrátka,“ zve k návštěvě stanu Daniel Martínek, manažer komunikace ČRo Ostrava.

Český rozhlas Ostrava naladí posluchači na frekvencích: REGION 99,0 FM * Ostravsko 107,3 FM * Těšínsko 105,3 FM * Opavsko 102,6 FM * Bruntálsko 95,5 FM nebo také na internetových adresách: http://www.rozhlas.cz/iradio/zive_regionalni a www.play.cz/cesky-rozhlas-ostrava.

Spustit audio