Telefonotéka živě v Galerii Vinohradská 12 v lednu 2017

14. prosinec 2016

Do roku 2017 vstupují stanice Vltava a Galerie Vinohradská 12 opět se společnou nabídkou posluchačům, aby se účastnili živého vysílání pořadu Telefonotéka spojeného s návštěvou historické expozice o Českém rozhlase.

Každý čtvrtek od 9.50 do 11.30 můžete přijít do prostor Galerie Vinohradská 12 v budově Českého rozhlasu a stát se součástí živého vysílání.

Hosty pořadu budou i v následujícím roce osobnosti z různých kulturních oblastí - hudebníci, malíři, literáti či filmaři – a jejich spektrum obohatí i řada osobností z oblasti vědy, medicíny atd. Jedno však mají stále společné - a to kulturní pohled na svět v tom nejširším smyslu slova. V pořadu je také velký prostor věnován hudbě, z velké části ve vlastním výběru hostů. Hudba tvoří určitě o něco víc než polovinu plochy pořadu a nebývá stahována, jde o skladby a jejich části, v závěru pořadu i rozsáhlejší.

V lednu 2017 se můžete těšit na následující hosty a moderátory:

5.1.: Petruška Šustrová, publicistka, překladatelka a bývalá disidentka, signatářka Charty 77,
moderují Pavel Ryjáček a Petr Kadlec.

12.1.: Jiří Vodička, houslista, koncertní mistr České filharmonie, sólista a komorní hráč,
moderuje Jitka Novotná.

19.1.: Lukáš Klánský, klavírista, moderuje Markéta Vejvodová.

26.1.: Vokální sextet Skety, moderuje Otakar Svoboda.

Přijďte se podívat a promluvit si přímo s našimi hosty či moderátory v uklidňující atmosféře rozhlasových přijímačů, reportážních magnetofonů i další rozhlasové techniky.

Spustit audio