Trialogy B se stěhují do Českého rozhlasu

9. říjen 2015

Dovolujeme si Vás pozvat ve čtvrtek 15. října 2015 v 19.00 hodin na další díl diskusního pořadu Trialogy B Jakuba Kamberského, tentokrát nově v prostorách Galerie Vinohradská 12 v suterénu historické rozhlasové budovy na pražských Vinohradech. Pozvání do 25. pokračování přijali herci zvučných a nezaměnitelných hlasů - Stanislav Zindulka a Dana Černá.

Můžete se těšit na příjemné povídání, zvukové ukázky, soutěž o lákavou cenu a prostor dostanou i Vaše otázky z publika.

Zmíněné hosty snad netřeba příliš představovat. Hlas Dany Černé můžete znát z řady rozhlasových prací (Zbabělci, Nesmrtelný Etrusk, Smluvní vztahy), též živě z divadélka Viola. V současné době je jedním z hlasů stanice Dvojka, ke slyšení je rovněž v dabingu (Uma Thurman, Penélope Cruz atd.). Řadu let je v angažmá v pražském Činoherním klubu.

Stanislava Zindulku si jistě vybaví příznivci českého filmu a seriálů (Babí léto, Vlak dětství a naděje). Je častým hostem zábavných rozhlasových pořadů, na svém kontě má i řadu literárně-dramatických prací (Hobit, Srdeční slabost). Pro rozhlas rovněž načetl své memoáry Putování za divadelní vůní.

Z výše uvedeného je patrné, že témat k probírání bude dosti, proto věříme, že si večer v tak lákavé společnosti nenecháte ujít. Jelikož se nejedná o večer pořádaný Českým rozhlasem, dovolujeme si upozornit, že i zde vstupné činí jako obvykle 100 Kč. Z kapacitních důvodu si rezervujte místo na e-mailu jakub.kambersky@seznam.cz nebo na tel. 776 444 004.

Spustit audio