Madonna v rámci svého turné přiletěla do Prahy

Královna popu je v Praze. Madonna přiletěla na pražské ruzyňské letiště v úterý před půlnocí soukromým letadlem. Ubytovala se v luxusním hotelu Mandarin Oriental na Malé Straně, kde svůj pobyt tráví při návštěvě metropole většina zahraničních hvězd. Padesátiletá zpěvačka vystoupí ve čtvrtek v přírodním amfiteátru na Chodově.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Madonna

Madonna | Foto: Martin Šulc

Podrobnosti soukromé části zpěvaččina pobytu v Praze její doprovod i organizátoři z agentury Live Nation tají. Dá se ale předpokládat, že si Madonna zastávku v Praze užije a projde se i ulicemi města.

Matka dvou vlastních a jednoho adoptovaného dítěte do české metropole dorazila v rámci obnoveného turné Sticky & Sweet, s nímž vloni vystupovala v Evropě i v Severní a Jižní Americe. Koncertní šňůru zahájila 4. července v Londýně.

Pořadatelé očekávají, že ve čtvrtek večer na koncert pod širým nebem v přírodním amfiteátru na pražském Chodově blízko dálnice D1 dorazí na čtyřicet tisíc fanoušků. K dispozici jsou ještě lístky k stání a také do V.I.P. sektoru v řádu několika tisíc korun.

Nezbytné technické vybavení a členy Madonnina doprovodu přivezlo již dříve do Prahy téměř 70 nákladních vozů. Speciální pódium, které se na Chodově dokončuje, dopravilo na místo 16 kamionů.

Madonna je považována za nejvýznamnější popovou zpěvačku současnosti. Zpívá od roku 1982, kdy vydala svůj první singl Everybody. Za její doposud nejlepší album je považováno Ray of Light z roku 1998, za které získala čtyři ceny Grammy.

Přečtěte si také:
Koncert Madonny na pražském Chodově se blíží
Madonna už klepe na dveře
Madonna dnes vystoupí v ruském Petrohradu, letadla rozhánějí mraky
Obyvatelé Prahy 11 chtějí vědět více o koncertu Madonny

Alžběta Havlová, Alena Adámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme