Souboj fotbalových fanoušků - 3. kolo

Soutěž o nejlepší fanoušky nejvyšší české fotbalové soutěže očima reportérů Radiožurnálu má ve 2. ročníku následující pravidla: I nadále bude každý týden osm reportérů na jednotlivých stadionech sledovat chování a nápaditost příznivců. Na základě jejich hodnocení určíme pět nejsympatičtějších počinů kola, které bodově odměníme (2 až 10 bodů). Může přitom jít nejen o vtipné choreo nebo parádní fotbalovou atmosféru, ale i o úsměvné maličkosti či zdánlivé drobnosti, které dají třebas jinak průměrnému utkání šmrnc. Násilné a urážlivé projevy fanoušků naopak mohou vést k bodovým odpočtům - určovat tedy budeme také případné nejhorší počiny kola (minus 1 až minus 5 bodů).

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Českomoravský fotbalový svaz

Českomoravský fotbalový svaz | Foto: fotbal.cz

Co se povedlo v 3. kole

1. neuděleno - Po dvou divácky atraktivních a bohatých kolech přišel půst.

2. Plzeň (8 bodů) - V Plzni se jako jediní nenechali zahanbit, nikde jinde se vyprodanému stadionu ani nepřiblížili. Jen ve fandění by mohli ve Štruncových sadech ještě přidat.

4. Ostrava (6 body) - Na obnovenou premiéru Tomáše Galáska, navíc proti vedoucímu týmu tabulky a tradičnímu rivalovi se čekala vyšší návštěva i lepší atmosféra. Přesto svůj standard diváci na Bazalech předvedli.

5. Sparta (4 body) - Návštěva na Letné oproti 1. kolu výrazně klesla, přesto patřila k tomu lepšímu, co toto dějství nabídlo.

3. Liberec (2 body) - Návštěva sice slabší, ale domácí fandili vytrvale a vtipně, děním na hřišti si nenechali zkazit náladu.

Co zklamalo v 3. kole

1. Brno a Ostrava (-1 bod) - Rváči, kteří se střetli mimo město před zápasem na Bazalech, sice většinou do ochozů nedorazili, nicméně klubům, ke kterým se hlásí, dobrou reklamu neudělali.

2. Zlín (-1 bod) - Za rasistické výlevy části publika směrem ke Kamerunci Zenguemu.

Pořadí po 3. kole

1. Ostrava 23 2. Slavia 18 3. Plzeň 14 4.-5. Liberec a Sparta 10 6. Brno 6 7.-8. Mladá Boleslav a Teplice 4 9.-10. Bohemians Praha a Viktoria Žižkov 2 11.-14. České Budějovice, Jablonec, Olomouc, Příbram 0 15. a 16. Kladno a Zlín -1

sportovní reportéři Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme