O zdraví Karla Gotta se zajímají i Poláci

Informaci o zdravotním stavu Karla Gotta si všímají i polská média. Několikanásobný zlatý slavík patří u našich severních sousedů spolu s Helenou Vondráčkovou k nejoblíbenějším českým interpretům.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karel Gott

Karel Gott | Foto: Jan Rosenauer

"Známý český zpěvák Karel Gott je v nemocnici," informoval své posluchače polský veřejnoprávní rozhlas. Podotkl, že informace o zpěvákově zdravotním stavu obyvatele Čech zaskočila, protože Gott se dosud těšil dobrému zdraví.

Na Karla Gotta zvláště mile vzpomínají obyvatelé přímořského letoviska Sopoty, kde český zpěvák vystupoval na festivalu, který patřil k nejprestižnějším v bývalém východním bloku.

Zpěvák Karel Gott byl už z pražské Thomayerovy nemocnice propuštěn do domácího léčení. Jeho zdravotní stav je stabilizovaný a daří se mu dobře.

Česká hvězda pop-music se dosud obecně těšila dobrému zdraví. Zprávy o Gottových zdravotních problémech se v médiích objevují jen velmi zřídka.

Milan Kopp, Pavel Novák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme