Soutěžíme o předplatné magazínu UNI

11. listopad 2014

Dostávejte časopis po celý rok zdarma.

Soutěž ukončena, gratulujeme výhercům: Pavel KurfürstIveta ProssováSilvie Kotlíková

UNI se snaží svým čtenářům nabízet náročnější, nekomerčně zaměřený časopis s vysokou kvalitou jednotlivých příspěvků reflektující kulturní dění v České republice. Magazín UNI vychází od podzimu v nové grafické podobě i formátu, nabízí také rubriky zaměřené na jazz.

Předplatné časopisu UNI můžou vyhrát 3 posluchači (jak tištěné verze, tak elektronické, půlroční i roční). A jak je můžete získat? Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a ve vysílání se dozvíte soutěžní úkol!

Vypsáno: 10. 11. – 7. 12. 2014 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

03248507.jpeg

O co se hraje? 1. cena - 1x roční předplatné tištěného UNI 2. cena - 1x půlroční předplatné tištěného UNI 3. cena - 1x roční předplatné na UNI v elektronické podobě

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Uveďte také svou adresu. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.