Velká soutěž o digitální rádia Pure

9. prosinec 2013

Až do konce roku můžete s ČRo Jazz vyhrát 3 digitální rádia!

Český rozhlas Jazz je speciální stanice Českého rozhlasu. Možnostmi příjmu se podobá Radiu Wave, tj. kromě TV, kabelu, webu a satelitu je nás možné naladit v digitálních sítích DAB (momentálně pokrytí 5, 7 mil. obyvatel). K příjmu DAB (včetně ČRo Jazz) jsou zapotřebí speciální digitální rádia. A právě 3 z nich můžete vyhrát i ve velké vánoční soutěži!

Až do konce roku můžete vyhrát digitální rádia Pure (model Pure One Flow, který má i příjem Wi-Fi, a základní modely Pure Mi), pokud splníte níže uvedený kreativní úkol. Tato rádia umožňují příjem ČRo Jazz (pokud je přítomen v daném místě signál DAB), FM, případně WiFi (model Flow). A jaký je tedy onen úkol?

Soutěžní úkol: Ve 13 krajských městech ČR (seznam níže) jsme vylepili velké plakáty s logem stanice Český rozhlas Jazz (modro-černo bílé na obrázku), celkem více než 400 kusů.Vyfoťte se s kterýmkoli z těchto vylepených plakátů a pošlete jej s krátkým popiskem na email jazz@rozhlas.cz. Ovšem pozor: hodnotí se nejen rychlost, ale také originalita fotografie a hodnocení („lajky“) fotek na Facebooku ČRo Jazz. Na fotografii (nezáleží, čím je vyfocena) musí být vidět nejen plakát ČRo Jazz, ale také soutěžící osoba.

02838806.jpeg

(Ideálně tedy platí: pošlete fotografii včas, měla by být kreativní a přátelům řekněte, aby ji lajkovali na našem Facebooku).Plakáty jsou vylepeny v těchto městech na různých místech: Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Jihlava, České Budějovice, Plzeň, Karlovy Vary, Pardubice, Zlín, Liberec, Hradec Králové, Ústí nad Labem (v termínech od 9. – 22. 12.)

Pozn. Zasláním fotografií soutěžící souhlasí s jejich zveřejněním a uvedením jména na webech Českého rozhlasu a sociálních sítích (Facebook, Twitter apod.)

02229762.jpeg

Vypsáno: 9. 12. – 31. 12. 2013

O co se hraje? 1. cena: digitální rádio Pure One Flow (DAB/DAB+/DMB-A/FM/WiFi)2. cena: digitální rádio Pure Mi White (DAB/DAB+ /FM)3. cena: digitální rádio Pure Mi White (DAB/DAB+ /FM)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.