Velká soutěž o jazzové vinyly!

20. červen 2016

3 x LP Soul of the Mountain, 2 x LP Karnas

Slovenské hudební vydavatelství Hevhetia slaví 15 let od svého založení. Při té příležitosti pořádáme velkou soutěž, kterou ocení zejména audiofilové. Soutěžíme totiž o pět vinylů!

Deska Soul of the Mountain je jedna ze dvou, které spolu natočilo slovenské klavírní AMC Trio a všestranný švédský kytarista Ulf Wakenius. Osm kompozic se nese v duchu svěžího a energického moderního jazzu.

Gregorz Karnas je zpěvák dobře etablovaný na polské jazzové a alternativní scéně. Eponymní album je čtvrtým v jeho diskografii a interpretuje na něm písně z vlastního i cizího repertoáru – v osobitých úpravách uslyšíme mimo jiné písně Joni Mitchell nebo Stinga.

Jednotlivé vinyly můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku!

Vypsáno: 20. 6. – 3. 7. 2016 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x LP AMC Trio & Ulf Wakenius – Soul of the Mountain (Hevhetia, 2009), 2 x LP Gregorz Karnas – Karnas (Hevhetia, 2011)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

 
 
autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.