Vyhrajte lístky na Dianne Reeves!

5. březen 2015

2 x 1 volná vstupenka na Jazzfest

Dianne Reeves můžeme považovat za etalon jazzové zpěvačky – Afroameričanka se zvučným hlasem, frázováním a hudebním citem srovnatelným s největšími pěveckými osobnostmi jazzové historie. Už 17. 3. dorazí také na brněnský Jazzfest. Chcete-li ji vidět také vy, můžete zkusit štěstí v naší soutěži o lístky!

Její poslední (a první po více než pěti letech) album Beautiful Life vyšlo v únoru 2014. Produkovala jej vynikající bubenice Terri Lyne Carrington a vedle nádherného hlasu samotné Reeves nabízí i hudební konverzace s Gregorym Porterem, Robertem Glasperem, Lalah Hathaway a Esperanzou Spalding. Beautiful Life potvrzuje, že Reeves je ve formě a svůj talent dokáže prodat i v kontextu na pomezí jazzu a R´n´B. Posluchači i kritika Dianne Reeves milují, umí totiž v posluchačsky velmi přístupném balení nabídnout nefalšovanou uměleckou kvalitu.

Soutěžní otázka 2 x 1 vstupenku na tento mimořádný koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Jak? Stačí, když odpovíte na tuto soutěžní otázku:

Jmenujte alespoň 3 příležitosti, kdy Dianne Reeves doposud vystoupila v Česku (míněno datum a místo konání koncertu, letošní vystoupení v Brně se nepočítá)(v odpovědi uveďte také poštovní adresu pro případ výhry)

Vypsáno: 5. 3. – 11. 3. 2015 O co se hraje? 2 x 1 vstupenka na koncert Dianne Reeves, 17. 3., Bobycentrum, Brno

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.