Vyhrajte lístky na festival Boskovice 2015

22. červen 2015

2 x 2 vstupenky na jihomoravský festival

Festival Boskovice proslul nejen kvalitní „nekomerční“ nabídkou hudby, výstav, divadelních představení, filmů či autorských čtení, ale především poklidnou atmosférou a dobrým zázemím, které si užívají i rodiny s malými dětmi. Za dobu svého trvání získal festival renomé nejen u svých stálých návštěvníků, ale i u odborné kritiky.

Boskovický festival, na rozdíl od jiných, probíhá v celém městě a v tom spočívá jeho výjimečnost. Letošní ročník festivalu opět nabídne širokou škálu kulturních lahůdek. Můžete se těšit na koncerty v amfiteátru letního kina, jazzovou scénu v zámeckém skleníku, další hudební scénu za muzeem, odpolední divadla na hradě a ve farské zahradě, promítání v kině Panorama i v amfiteátru, komornější koncerty v synagoze, cyklovýlet, nonstop DJs scénu na palouku před hradem a další překvapení.

Vstupenky na tento festival (všechny jeho akce) můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat ČRo Jazz a dozvíte se více!

 

Vypsáno: 22. 6. – 28. 6. 2015 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 2 x 2 vstupenky na festival Boskovice 2015 (všechny akce), který se koná 9. až 12. července

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.