Vyhrajte lístky na Herbie Hancocka!

6. červenec 2015

2 x 2 vstupenky na sólový koncert

Vyvrcholením letní jazzové sezony bude pražský koncert amerického pianisty Herbie Hancocka. Věhlasný jazzový hráč vystoupí ve Foru Karlín v Praze 24. července. Vstupenky můžete vyhrát v naší soutěži!

Hancockův koncert přichází nedlouho po brněnském vystoupení v Hale Vodova, o němž hudební publicista Milan Tesař napsal, že bylo „nepředvídatelné a strhující“. Zatímco v Brně vystoupil Hancock v kvartetu s kytaristou Lionelem Louekem, podle Pavla Peška z pořádající agentury Mania Promotion má jít tentokrát o čistě sólový recitál.

Vstupenky na tento koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat ČRo Jazz a dozvíte se soutěžní otázku!

Vypsáno: 6. 7. – 19. 7. 2015 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže. O co se hraje? 2 x 2 vstupenky na koncert Herbie Hancocka, 24. 7., Forum Karlín, Praha

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.