Vyhrajte lístky na Scofielda a Youssefa!

10. říjen 2016

4 x 2 vstupenky na festival Echoes of JazzFestBrno

Třídílnou brněnskou koncertní sérii Echoes of JazzFestBrno zahájí 2. listopadu v Sono Centru americký kytarista John Scofield. Druhý koncert obstará na stejném místě 8. listopadu tuniský hudebník Dhafer Youssef.

Za své loňské album Past Present si John Scofield vysloužil cenu Grammy. Zahálka je pro čtyřiašedesátiletého kytaristu ale neznámým slovem a tak se hned pustil do nového projektu nazvaného Country for Old Men. Právě skladby z připravovaného alba představí 2. listopadu brněnskému publiku.

Uhrančivý tuniský zpěvák a hráč na arabskou loutnu oud Dhafer Youssef před pár lety oslnil na festivalu Colours of Ostrava. Jeho čerstvá novinka deska Diwan of Beauty and Odd však představuje od předchozí veleúspěšné Birds Requiem výrazný umělecký posun. Album natočil po boku mladých lvů současného newyorského jazzu v čele s Aaronem Parksem, Ambrose Akinmusireem a Markem Guilianou

Festival posléze zakončí dvěma koncerty Richard Galliano společným vystoupením s Filharmonií Brno.

Vstupenky na Scofieldův a Youssefův koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat ČRo Jazz!

Vypsáno: 10. 10. – 23. 10. 2016POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 1. cena: 2 lístky na Johna Scofielda (2. 11., Sono Centrum Brno) 2. – 4. cena: 3 x 2 lístky na Dhafera Youssefa (8. 11., Sono Centrum Brno)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka