Vyhrajte nové album Pavla Wlosoka!

22. srpen 2016

3 x CD Smile Baby Smile

Český pianista a skladatel Pavel Wlosok žije již přibližně dvacet let ve Spojených státech. Tam také nahrál své nové album Smile Baby Smile, obsahující převážně jeho vlastní kompozice a také kompozice hostujícího newyorského kytaristy Paula Bollenbacka. Kapelu doplňují kontrabasista Zack Page, bubeník Evan Martin a v několika skladbách perkusista Byron Hedgepeth. Sám Wlosok hraje výhradně na Rhodes piano.

„Je to mé zatím nejpřístupnější album. Cílí na široké publikum, “ říká Wlosok. „Obsahuje hodně latin groovů i trochu swingu. Mé a Paulovy kompozice doplňuje moje aranžmá klasického standardu My One and Only Love.“ Deska byla pokřtěna 6. srpna v pražské Redutě.

Album Smile Baby Smile můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku!

Vypsáno: 22. 8. – 2. 9. 2016 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Pavel Wlosok Trio & Paul Bollenback – Smile Baby Smile (New Port Line, 2016)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.