Vyhrajte novinku Donnyho McCaslina!

3. říjen 2016

3 x CD Beyond Now

Kvartet amerického saxofonisty Donnyho McCaslina se v posledním roce dočkal mimořádné pozornosti díky zásadní spolupráci s Davidem Bowiem na jeho posledním albu s názvem Blackstar.

„Bowie byl vizionář, jehož štědrost, kreativní duch a nebojácnost se mnou zůstanou navždy,“ říká McCaslin. „Beyond Now je věnována jemu a všem kdo ho milovali.“

Na nové desce se dvěma úpravami Bowieho skladeb i vlastními kompozicemi značně ovlivněnými zpěvákovým tvůrčím přístupem ho doprovází stálá kapela – pianista Jason Lindner, basista Tim Lefebvre a bubeník Mark Guiliana. V několika kompozicích hostuje kytarista Nate Wood.

Album Beyond Now můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku!

Vypsáno: 3. 10. – 9. 10. 2016 POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Donny McCaslin – Beyond Now (Motema Music, 2016)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka