Vyhrajte novinku nu-jazzových Sato-San to

24. duben 2014

5 x CD Obludarium

Český elektronický projekt bubeníka Thoma Heriana (N.O.H.A.) a trumpetisty Oskara Töröka (např. Vertigo Quintet, Iva Bittová) vloni prošel personálními změnami. Legendárního kontrabasistu Jaromíra Honzáka, který jako stálý hostující člen vydal s duem díky vítězství v soutěži Colours Talents desku Salep (2010), vystřídal basista Jaroslav "Játra" Kovařík (N.O.H.A.) a sestavu obohatil i klávesista Vojtěch Procházka (Vertigo Quintet). Nové složení dalo projektu Sato-San to nový náboj, který teď nese své plody – novou desku Obludarium. Právě tu můžete vyhrát v naší aktuální soutěži!

Jak můžete CD skupiny Sato San To? Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku!

 

Vypsáno: 22. 4. 2014 – 4. 5. 2014

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 5 x CD Sato San To (Polí5, 2013)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cza do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.