Vyhrajte novinku Pawla Kaczmarczyka!

30. červenec 2015

3 x CD Something Personal

Pawel Kaczmarczyk patří k nejvýznamnějším osobnostem polského jazzu a byl vícekrát oceněn i v mezinárodních médiích. Fenomenální klavírista a skladatel vydal několik alb v prestižních evropských vydavatelstvích a aktivně koncertuje po celém světě. Kaczmarczyk je výrazná hudební osobnost, neustále hledá nové kontexty v hudbě, je autorem unikátních uměleckých děl a novátorských iniciativ.

Jeho nové CD Something Personal je výsledkem zkušeností reflektujících jeho zralost a citlivost; je to osobní příběh v hudební podobě, zahrnující moderní improvizovanou hudbu na nejvyšší úrovni.

 

Toto album můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a dozvíte se soutěžní otázku!

Vypsáno: 27. 7. - 9.8. 2015

POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x CD Pawel Kaczmarczyk Audiofeeling Trio – Something Personal (Hevhetia, 2015)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

autor: ČRo Jazz
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.