Vyhrajte vstupenky na Johna McLaughlina!

20. únor 2017

3 x vstupenka na koncert 5. 3. v Praze

Známý anglický kytarista, skladatel a zakladatel hudebního stylu jazz fusion John McLaughlin opět přijíždí do Prahy. Prošel řadou legendárních kapel a ovlivnil vývoj několika hudebních stylů včetně klasického jazzu, jazzrocku, ale i indické klasické hudby.

Podle Pata Methenyho změnil McLaughlin během několika svých hudebních období vývoj hraní na kytaru. Indický hráč na tabla Zakir Hussain ho označuje za jednoho z největších a nejdůležitějších hudebníků naší doby.

McLaughlin zahraje se svou kapelou The 4th Dimension v pražském Foru Karlín a doprovodí ho Gary Husband na klávesy a bicí, Ranjit Barot na bicí a Etienne Mbappe na basu.

Vstupenky na koncert můžete vyhrát v naší aktuální soutěži. Stačí, když budete poslouchat Český rozhlas Jazz a správně zodpovíte soutěžní otázku!

Vypsáno: 20. 2. – 26. 2. 2017POZOR: soutěžní otázku naleznete POUZE ve vysílání stanice Český rozhlas Jazz. Otázka je ve vysílání zveřejňována po celé výše uvedené časové období v průběhu celého dne. Odpovědět můžete na email níže.

O co se hraje? 3 x vstupenka na Johna McLaughlina ve Foru Karlín (5. 3. 2017)

Jak se zúčastnit? Odpověď zašlete na e-mail jazz@rozhlas.cz a do předmětu zprávy uveďte heslo „soutěž“. Podrobná pravidla soutěží si přečtěte zde.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.