Sisa Fehérová nabídla album ke stažení zdarma. Pouze dnes

25. leden 2017

Slovenská zpěvačka Sisa Fehérová se uchází o přízeň hlasujících v anketě Radio Head Awards (obdoba českých Cen Anděl) U té příležitosti její vydavatel nabídnul její vydařené album Cirrus zdarma ke stažení. Ovšem pouze ve středu do 19:00.

Jméno Sisy Fehérové není na československé hudební scéně neznámé – tato absolventka Vyšší odborné školy Jaroslava Ježka má na kontě řadu spoluprací s různými kapelami a projekty napříč žánry.

Působí ve funkové kapele Pitch Bender, v londýnské electro-soulové formaci MYO nebo ve ska a reggae formaci The Spankers. V roce 2012 na sebe upoutala pozornost širší veřejnosti svou účastí v talentové soutěži Hlas Československa. Se svou kapelou Fehero Rocher v loni červnu pokřtila debutové album pojmenované podle typu oblaku Cirrus. Právě to si můžete stáhnout zdarma po registraci na stránkách vydavatelství Slnko Records:

STAHUJTE ALBUM ZDARMA ZDE

Skupina Fehero Rocher existuje od roku 2012 a spolu se Sisou Fehérovou ji tvoří převážně absolventi Konzervatoře Jaroslava Ježka: kytarista Antonín Dlapa, pianista Federico De Vittor, kontrabasista Miloš Klápště a bubeník Oliver Lipenský.

„Dostalo se mi několika prazvláštních reakcí na multižánrovost, která se v mojí tvorbě a spolupracích začíná drát čím dál víc na povrch… Co mi leží na srdci je skutečnost, že někoho mate, co všechno vymýšlím nebo vymýšlíme – a to mě mrzí. Ale vězte, že všechno je to od srdce,“ vyznává se zpěvačka na svých webových stránkách.

 
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.