Čtvrtek: Poznámky z našich žákovských knížek

19. říjen 2017

Dostávali jste do žákovské knížky poznámky? Občas, nebo to bylo častěji? Co reakce rodičů, když jste takový zápis přinesli domů? Hrozila vám někdy dvojka z chování, nebo jste ji i dostali? Jak jste reagovali, když přinesli domů poznámku vaše ratolesti? Pamatujete si na zápisy ve vašich žákovských knížkách, máte je ještě někde dokonce pro zajímavost schované a povíte nám, co je tam napsáno?

Poznámky do žákovské knížky- mnozí s nimi myslím máme zkušenosti, protože děti jsou zkrátka neklidné a hravé a sem tam nějaká ta lumpačina ve škole vždycky byla. Měli jste strach z rodičů?

Mazali jste zápisy, podepisovali jste žákovskou za rodiče a vyváděli podobné kousky? Nebo to šlo mimo vás, protože jste zkrátka byli vzorní jedničkáři a poznámka nepřipadala v úvahu.

Máte ještě schované žákovské knížky s poznámkami? Najděte je a povězte nám, za co jste byli pokáráni a jestli pak následoval doma i pořádný výprask. Také v mých žákovských knížkách by se našly zajímavé zápisy. Třeba vám dnes v Noční lince nějaké prozradím.

autor: kas
Spustit audio