Čtvrtek: Tchýně stmelují, ale i rozvrací rodinu

15. únor 2018

Jaké máte zkušenosti se svou tchýní, nebo tchýněmi? Pomohla vám ve vztahu, nebo ho spíš rozvrátila? Byla pro vás tchýně láskyplnou maminkou? A jakou tchýní se snažíte být Vy? Je z vaší zkušenosti dobře, když partneři žijí v bytě, domě společně s tchýní? Jaké má takové soužití výhody a nevýhody?

Napsala mi do Noční linky paní Eva o své tchýni, se kterou si tak nějak nesedla už od začátku. Krize se prohlubovala, až její tchýně rozvrátila manželství. Pletla se paní Evě a jejímu partnerovi do života i proto, že bydleli v jejím domě a ona to, že to je její dům, dávala patřičně najevo a neustále to připomínala. Pak přišly na řadu smyšlené historky a pak už tchýni vadilo úplně všechno.

Rozchod Evě ale přinesl novou lásku, a také novou tchýni. Hodnou, chápavou, milující ženu, která ji nahradila maminku, o kterou paní Eva v mládí přišla.

Jaké máte zkušenosti s tchýní (tchýněmi) vy? Co všechno jste s nimi zažili, zažíváte?

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.