Pátek: Naše země je malá, ale krásná...

16. březen 2018

Jak moc máte zmapovanou naši zem? Kde vás to nadchlo a kam byste se ještě rádi podívali? Vracíte se na místo, které je vaší srdeční záležitostí, protože jste tam něco moc hezkého prožili? Považujete se za turisty? Míříte za historií, památkami, nebo raději do přírody a našich hor?

Ať už se vypravíme do jakéhokoliv kraje naší země, je na co se dívat, co obdivovat. Jsou místa, ke kterým má člověk bližší vztah a proto se na ně rád vrací. Naše země je plná nádherných míst a památek a za celý lidský život bychom ji nestačili poznat, probádat. Co bohatství a krásných míst nabízí!

Mnoho z nás se už určitě těší na jaro, až sbalíme batoh a vyrazíme. Lidé plánují trasy výletů, nebo vyrážejí „naslepo“. Kde to máte rádi vy a nakolik máte Čechy, Moravu a Slezsko probádané?

Doufám, že se podělíte s ostatními o své cestovatelské zážitky, nebo o zatím nenaplněné cestovatelské touhy! Možná už máte jasno i v tom, kam byste rádi vyrazili letos, jaká místa zatím mezi vašimi zážitky chybí, a proto byste je chtěli navštívit.

autor: kas
Spustit audio