Pondělí: Geopatogenní zóny

26. červen 2017

Máte zkušenosti s geopatogenními zónami, s jejich měřením či s jejich odstíněním? Jak jste přišli na to, že se třeba u vás doma něco děje právě kvůli těmto jevům? Spalo se vám špatně?

Pokud máme zdravotní potíže, může je vyvolávat vliv geopatogenních zón. Už krátký pobyt na těchto zónách způsobuje bolest hlavy, poruchy spánku, únavu nebo špatnou funkci vnitřních orgánů. Při dlouhodobém pobytu pak od oslabení imunitního systému přes nejrůznější nemoci, až po probouzení rakovinných buněk.

Co jsou tedy geopatogenní zóny a jak na nás působí? Jsou to prameny vody tvořící velmi hustou síť, která se skrývá pod našimi nohami. Škodlivé účinky geopatogenních zón jsou známy už od nepaměti. Staří Číňané je proto nazývali dračí žíly.

Jsou vytvořeny díky sedání zemské kůry, čímž vznikají trhliny do kterých vnikne voda a je problém na světě. Pokud při spánku zóna probíhá například přes oblast břicha, mohou být po čase problémy se všemi orgány, které se zde nachází včetně páteře.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.