Sobota: Společně v dobrém i zlém

29. duben 2017

Vydrželi jste s partnerem v dobrém, ale i zlém co život přináší? Jaká životní situace váš společný slib prověřila a co jste museli zvládnout, s čím se poprat? Dokázal vám partner skutky, že při vás stojí a vše zvládnete, nebo jste při složité životní situaci rezignovali, ať už jeden nebo druhý a nedokázali společně naplnit slova, na která jste souhlasně přikývli při slibu, svatbě? Kolik roků už se svým partnerem jste a v čem vás vaše soužití obohatilo?

Ve stavu zamilovanosti člověk řekne a slíbí cokoliv, ale teprve činy dokáží pravdivost jeho slov. Život přináší do každého partnerského soužití řadu problémů a překážek - to je pochopitelné. Ale až při větším problému, životní krizi se teprve ukáže pravdivost slov „Budu s tebou i ve zlém...“.

Pokud jde o skutečnou lásku, i větší problémy se dají zvládnout a překonat. Někteří ale rezignují. Nikoliv o slovech, ale o činech v našem životě bude dnešní Noční linka.

autor: kas
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.