Středa: Sovy versus skřivani

23. září 2015

Patříte mezi sovy nebo skřivany, nebo zvládáte obojí? Čím vším se podle vás liší ranní ptáčata a "noční flamendři"? Jaké je soužití skřivana se sovou? Jaké máte zkušenosti, komplikovalo vám to nějak i vztah? Museli jste se změnit ze skřivana na sovu, nebo naopak, třeba kvůli zaměstnání, povinnostem? Jak jste to snášeli? V kolik hodin vstáváte a v kolik hodin chodíte spát? Vyhovuje vám současný životní rytmus, nebo odpočinek a spánek doháníte jak se dá?

Ukázalo se, že sovy v naší populaci výrazně převládají. Jako spíše sova se hodnotí v jednom z nejnovějších průzkumů 69 procent lidí, přičemž zhruba čtvrtina se považuje za vyhraněnou sovu! Naopak, zcela vyhraněných skřivanů bylo v populaci jen 7 procent. Sovy jsou schopné pracovat, tvořit i dlouho do noci, ráno ale mají potíže "nastartovat". Nedej bože, aby je někdo "násilně" vzbudil a nebo brzy ráno zazvonil mobilní operátor s tím, že jim chce něco nabídnout...

Svůj příběh můžete napsat na této stránce nebo zatelefonovat Karlovi po 23.hodině přímo do vysílacího studia na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio