Energii znovu čeká play-out. Diváci jej uvidí se slevou, permanentkáři zadarmo

6. březen 2014

Hokejistům Energie postup do play-off unikl, o Vaši podporu však stojí i nadále. V rámci play-out, které startuje 11. března, se doma i venku střetnou s Chomutovem, Kladnem a jedním z dvojice Slavia - Litvínov. Majitelé permanentních vstupenek mají na tři domácí utkání vstup zdarma včetně garance svých míst, jednotlivé vstupné vyjde na 60 korun do všech sektorů.

Po základní části letošního ročníku Tipsport extraligy se HC Energie umístí na konečném dvanáctém místě a zahraje si skupinu play-out, která určí, jaké dva týmy skončí na 13. a 14. místě a budou bojovat o záchranu extraligy v baráži proti finalistům první ligy.

Karlovarské hokejisty čekají boje s Chomutovem, Kladnem a jedním ze dvojice Litvínov - Slavia ve dvoukolovém systému doma – venku. Celkem tedy sehrají 6 utkání. Energii čekají tři domácí utkání: 11., 16. a 21. března. Body získané v základní části všem týmům zůstávají.

Majitelé permanentek budou mít na tři domácí zápasy vstupné zdarma, a jejich místa jim tak zůstávají v platnosti. Na utkání si ovšem musí vzít permanentní vstupenky s sebou, aby mohli projít turnikety (podobně jako na přípravná utkání). Permanentní vstupenky tedy nemusí dobíjet u pokladen.

Ostatní fanoušci zaplatí za jednu vstupenku do všech 18 sektorů jednorázovou cenu 60 korun, podobně jako je tomu u přípravných zápasů.

Na jednotlivé vstupenky na utkání play-out se vztahují pouze slevy pro děti do 3 let sedící na klíně rodičů (zdarma a nemusí mít vstupenku), ZTP/P 30 korun a doprovod zdarma. Ostatní slevy platné v základní části nebude v play-out (podobně jako v přípravných zápasech) možné uplatnit.

Zakoupení vstupenek bude stejné jako na kterákoliv jiná utkání, tzn. v předprodeji v síti Ticketportal nebo před jednotlivými zápasy na pokladnách KV Arény.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio