Kraj vyhlásil další anketu o největší osobnosti regionu

9. září 2014

V letošním roce se uskuteční další ročník tradiční ankety Osobnost Karlovarského kraje. Občané si ze svých řad vyberou toho, kdo se podle jejich názoru významným způsobem zasloužil o rozvoj kultury a služeb veřejnosti v roce 2014. Nominace lze zasílat do pátku 31. října.

Hlasovat se bude v kategoriích: Osobnost v oblasti kultury a služeb veřejnosti, Osobnost v oblasti podnikání a Zvláštní cena za mimořádný přínos kraji.

V první kategorii si ocenění odnesou občané kraje, kteří významně napomáhají rozvoji vědy, kultury a neziskového sektoru v regionu. V druhé kategorii cenu získají ti, co se významně podílí na rozvoji podnikatelského prostředí v kraji.

V poslední kategorii může ocenění dostat každý občan kraje, který se mimořádným způsobem zasloužil o rozvoj regionu, šíří jeho dobré jméno a pomáhá svým spoluobčanům či jiným způsobem pozitivně ovlivňuje dění v kraji.

Své návrhy může veřejnost zasílat prostřednictvím tištěného anketního lístku ze zářijových Krajských listů na adresu Krajského úřadu. Nominovat lze i elektronicky, a to na internetových stránkách Karlovarského kraje.

Na základě zaslaných návrhů vybere odborná komise tři finalisty z každé kategorie. Finálový večer proběhne 27. listopadu v Grandhotelu Pupp.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio