Do dresu karlovarské Energie se vrací Václav Skuhravý. Zatím na dva měsíce

27. srpen 2014

Hokejový útočník Václav Skuhravý se vrací do extraligových Karlových Varů. Dlouholetý kapitán Západočechů, který Energii pomohl v roce 2009 k zisku mistrovského titulu, se s klubem dohodl na dvouměsíční smlouvě.

V týmu by měl Václav Skuhravý nahradit zraněného Tomáše Rohana, který bude přibližně dva měsíce mimo hru. Mladý útočník se zranil v přípravném utkání s Vladivostokem.

Vedení hokejového klubu z lázeňského města se po vyhodnocení celé situace dohodlo na angažmá s bývalým kapitánem, který s klubem podepíše dvouměsíční kontrakt.

„Vedení klubu společně s trenéry A-mužstva řešilo, jak úzký kádr doplnit. Nechtěli jsme dále oslabovat tým juniorů, ze kterého už tak A-tým odčerpal mnoho hráčů. Rozhodli jsme se pro řešení, které je pro klub v první řadě finančně velmi přijatelné a v druhé řadě splní účel doplnění sestavy o hráče, který svými zkušenostmi a dostatečnou kvalitou může týmu pomoci," oznámil důvody celé transakce generální manažer HC Energie Karlovy Vary Miroslav Vaněk.

Václav Skuhravý už s týmem tento týden absolvuje soustředění v Břeclavi, v rámci kterého Energie sehraje přípravná utkání se Skalicí a Zlínem.

Poslední mistrovské utkání odehrál bývalý kapitán Energie za Karlovy Vary 21. března 2013 v play-out proti Chomutovu. V uplynulé sezoně působil v Českých Budějovicích a formou hostování i v Litvínově.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio