Karlovarský kraj se představí investorům na veletrhu v Cannes

1. březen 2015

Ve dnech 10. - 13. března se bude Karlovarský kraj prezentovat na veletrhu v Cannes. Akce se účastní developeři, investoři, rozvojové agentury i zástupci samospráv. Region chce ve Francii představit nabídku průmyslových zón, tradiční průmyslová odvětví nebo lázeňství.

Karlovarský kraj bude mít na veletrhu společný stánek se Středočeským krajem. Součástí nabídky budou publikace a propagační materiály týkající se rozvojových ploch a průmyslových zón v regionu, návštěvníci stánku uvidí filmy o lázeňství, regionálních památkách i přírodě.

„Náš region se nachází v samém srdci Evropy v těsném sousedství Německa. Dobrá návaznost na dálniční síť SRN ovšem není jediným benefitem Karlovarského kraje. Těmi dalšími jsou i velká průmyslová tradice, kvalifikovaná a finančně zajímavá pracovní síla i velmi unikátní možnosti pro odpočinek, regeneraci a volnočasové aktivity. To vše činí z Karlovarského kraje zajímavé místo pro investice a podnikání,“ uvedla statutární zástupkyně hejtmana Karlovarského kraje Eva Valjentová.

Podle ní se samotný nápad účasti na veletrhu jako vhodném způsobu propagace zrodil při společných jednáních zástupců krajské veřejné správy s regionálními podnikateli.

Veletrh MIPIM je zaměřený na realitní trh, investiční příležitosti, developerské projekty, na architektonické trendy a územní rozvoj v oblasti nemovitostí. Umožní vystavovatelům i návštěvníkům navázat kontakty s novými investory nebo partnery z vystavujících firem.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio