Na železniční trati Bečov – Rakovník dnes začíná výluka

27. srpen 2013

Na železniční trati z Bečova nad Teplou do středočeského Rakovníka dnes začíná výluka. Ta se uskuteční ve třech etapách, přičemž každá z nich bude mít zvláštní výlukový řád. Vlakové spoje nahradí autobusová doprava.

První část výluky začne v úterý 27. srpna a potrvá do pondělí 2. září. Náhradní autobusy pojedou v úseku Bečov nad Teplou – Žlutice. Ve druhé etapě od úterý 3. do úterý 10. září bude jezdit náhradní autobusová doprava v úseku Bečov nad Teplou - Blatno u Jesenice – Jesenice. V poslední etapě od středy 11. do středy 25. září budou moci cestující využít autobusy v úseku Bečov nad Teplou - Lubenec.

„Žádáme cestující o pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace. S ohledem na kapacitu autobusů doporučujeme v případě skupinových přeprav v předstihu nahlásit počet, a to osobně nebo telefonicky v železniční stanici Karlovy Vary - Dolní nádraží na telefonním čísle 972 442 559,“ uvedla mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Možné je také využít e-mail: KVR@cdcentrum.cd.cz. Přeprava jízdních kol je ve všech spojích náhradní autobusové přepravy vyloučena.

autor: Radim Jehlík
Spustit audio