Silnici R6 uzavřela na Karlovarsku hromadná nehoda

Rychlostní silnici R6 poblíž Jenišova na Karlovarsku uzavřela dnes ráno ve směru na Karlovy Vary hromadná nehoda devíti vozidel. Obešla se bez zranění. V Karlovarském kraji v noci sněžilo a pršelo a kvůli tomu začaly silnice ráno namrzat.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hromadná nehoda na Třinecku

Hromadná nehoda na Třinecku | Foto: Hasičský záchranný sbor MS kraje

„Vozidla i přesto, jak nehoda vypadá, jsou hodně poničená. Naštěstí se nikomu nic nestalo. V Karlovarském kraji v noci pršelo a sněžilo. Kvůli nízkým teplotám začaly k ránu silnice namrzat. Komunikace jsou i v tuto chvíli místy zledovatělé, motoristé by měli být při jízdě opatrní,“ hlásila z místa nehody v osm hodin reportérka Andrea Strohmaierová.

Silnice je uzavřená mezi sjezdem na 136. kilometru na Nové Sedlo a exitem 131 u Jenišova. Policie odklání dopravu přes Chodov.

Sněhové jazyky a rozbředlý sníh mohou dnes místy komplikovat sjízdnost v sousedním Plzeňském kraji.

Rozbředlý sníh leží v horských oblastech i na některých hlavních tazích Libereckého kraje. Pro kamiony je špatně sjízdný úsek silnice 10 z Tanvaldu k hraničnímu přechodu do Polska v Harrachově.

Rychlostní silnice 35 z Liberce na Prahu a další silnice v nižších polohách jsou po chemickém ošetření mokré. I pro ně ale platí zvýšená opatrnost. Místy mohou namrzat.

V noci sněžilo i ve vyšších polohách Ústeckého kraje. Silnice jsou sjízdné s opatrností, v horských úsecích leží zbytky rozbředlého sněhu.

V Moravskoslezském kraji v noci na dnešek napadlo až pět centimetrů sněhu. Kvůli silnému větru se zvláště ve vyšších polohách mohou tvořit sněhové jazyky.


Nehoda se stala na R6 poblíž Jenišova

Andrea Strohmaierová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme