VIDEO: Bakalářské studium fyzioterapie v Karlových Varech představuje nový klip

21. únor 2018

Připravovanou výuku oboru Fyzioterapie 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Karlových Varech představuje nový spot. Dvouminutové video má mezi potencionální studenty i širokou veřejnost šířit povědomí o možnosti absolvovat bakalářský studijní program Fyzioterapie v Karlových Varech.

Výuka bude zahájena v akademickém roce 2018/2019 a přihlášky ke studiu je možné podávat do konce února prostřednictvím webu 3. lékařské fakulty v sekci „uchazeči“.

Promo spot je možné stáhnout na internetových stránkách karlovarského magistrátu. Bude také šířen prostřednictvím sociálních sítí a promítán při projekcích v karlovarských kinech, hokejových zápasech v KV Areně a při dalších příležitostech.

Studenti, kteří chtějí zvýšit své šance na úspěch při přijímacím řízení, se mohou zúčastnit doplňkových přípravných kurzů. Ty budou probíhat od března do května v místě budoucího studia, tedy v budově školy na nábřeží Jana Palacha. Bude se jednat vždy o sobotní dopoledne.

Kurz potrvá čtyři vyučovací hodiny a bude střídavě věnován fyzice a biologii, tedy předmětům, ze kterých se skládají přijímací zkoušky. Doplňkové přípravné kurzy budou zcela zdarma.

autor: Směna ČRo Plzeň
Spustit audio