Technologie1. dubna  2012  

Destilérka R. Jelínek

  • Příjmová vana - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Kvasné tanky - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Ukazatel kvasného procesu - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Homogenizační tank - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Zásobníky na jímání destilátu - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Surovinový kotel - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Surovinové kotle - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Kvas v surovinovém kotli - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Pracovní měřidlo - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Pracovní měřidla - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Egalizace - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek
  • Egalizace - Foto: Daniel  MrázekDaniel  Mrázek

Tekuté švestky

V seriálu Velké maličkosti si tentokrát dáme něco ostřejšího. Zveme vás totiž na slivovici. Někdo jí má doma pěknou zásobu, aby mohl uctít milou návštěvu. Někdo ji používá jen jako lék třeba při nachlazení. A někdo se bez ní obejde docela. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, pojďte se teď podívat na to, jak tento alkoholický nápoj ze švestek vzniká.

Autor:  Daniel  Mrázek
Zpět na článek

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2014 Český rozhlas