Hokejista Balaštík dohraje sezonu za liberecké Bílé Tygry

Jaroslav Balaštík dohraje extraligovou sezonu v dresu libereckých Bílých Tygrů. Pětatřicetiletý veterán uspěl na severu Čech na zkoušce poté, co na začátku listopadu skončil své působení ve Zlíně.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Balaštík bude do konce sezony působit v Liberci

Jaroslav Balaštík bude do konce sezony působit v Liberci | Foto: www.hcbilitygri.cz

„Od příchodu Jaroslava Balaštíka si slibujeme především zvýšení naší produktivity a efektivity v zakončení. Je to zkušený hráč, který se umí gólově prosadit a je velmi platný i v přesilových hrách, jejichž úspěšnost potřebujeme výrazně zlepšit,“ vysvětlil klubovému webu Balaštíkův příchod generální manažer Liberce Ctibor Jech.

„Jaroslav se momentálně nenachází v nejlepším období své kariéry, ale věřím, že mu změna prostředí prospěje a u Tygrů se znovu nastartuje ke svým obvyklým výkonům a vysoké produktivitě,“ dodal Jech.

Pětatřicetiletý Jaroslav Balaštík je trojnásobným nejlepším střelcem hokejové extraligy a Zlínu pomohl v minulé sezoně k zisku titulu. Ze Zlína odešel v důsledku změn, o kterých klubové vedení rozhodlo po propadu PSG v letošní sezoně. Letos dal ve 14 zápasech tři góly, připsal si také dvě asistence.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme