Sparta s námi chce jednat o uvolnění trenéra Trpišovského, přiznává Liberec

Fotbalisty Sparty povede ve čtvrtečním utkání Evropské ligy jako hlavní trenér dosavadní asistent David Holoubek. Vedení pražského klubu ale dál hledá nástupce odvolaného Zdeňka Ščasného. Letenští by rádi zlákali libereckého Jindřicha Trpišovského. Zájem Sparty už potvrdil i sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jindřich Trpišovský

Jindřich Trpišovský | Foto: FC Slovan Liberec, Jaroslav Appeltauer

Pražská Sparta tak pokračuje v hledání nového kouče, které začalo v pondělí po ukončení spolupráce se Zdeňkem Ščasným. Ten na Letné působil od dubna 2015 a ve Spartě skončil poté, co se pražskému celku nevydařil vstup do nové sezony.

Série neúspěchů pod trenérem Ščasným pak vyvrcholila domácí porážkou v nedělním derby se Slavií 0:2.

Čím víc Němce sleduji, tím víc mě rozčilují, říká před dalším kvalifikačním duelem kouč Jarolím

Číst článek

Jedním z hlavních kandidátů na post nového trenéra Sparty je i současný lodivod Liberce Jindřich Trpišovský. Zástupci úřadujících ligových vicemistrů v souvislosti s tím už severočeský klub kontaktovali, aby s ním zahájili jednání o uvolnění 40letého kouče.

„Můžu potvrdit, že nás Sparta kontaktovala se žádostí o vstup do jednání. Tuto žádost rozhodně budeme respektovat, ale nedoufám si odhadnout, jak to dopadne,“ říká k jednání mezi Spartou a severočeským klubem sportovní ředitel Slovanu Liberec Jan Nezmar.

„Ve fotbale jsem si dávno zvykl na to, že je všechno možné, ale přiznám se, že ze své pozice sportovního ředitele v této chvíli zástupce po panu Trpišovském nehledám,“ uvedl Jan Nezmar.

David Nyč, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme