Trpišovského případný odchod do Sparty v Liberci neřeší. Soustředíme se jen na Soluň, říká bek Latka

Fotbalisty Liberce čeká druhé utkání základní skupiny Evropské ligy. Na domácím hřišti se ve čtvrtek utkají s řeckou Soluní. Víc než o samotném zápase se ale v posledních hodinách mluví o kouči Jindřichu Trpišovském, jehož lanaří pražská Sparta. Vedení obou klubů je v kontaktu, a tak je možné, že se schyluje k trenérově liberecké derniéře.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedení klubu nechce situaci kolem kouče Jindřicha Trpišovského komentovat

Vedení klubu nechce situaci kolem kouče Jindřicha Trpišovského komentovat | Zdroj: ČTK

Jindřich Trpišovský jako vždy ochotně odpověděl na všechny otázky včetně té týkající se hry řeckého soupeře Paoku Soluň.

Jakmile ale na tiskové konferenci před čtvrtečním utkáním Evropské ligy přišla řeč na jeho případný odchod z Liberce, jako by měl pusu zamčenou na dva západy.

Přehrát

00:00 / 00:00

K situaci kolem trenéra Jindřicha Trpišovského se nechtěli vyjadřovat ani hráči. Uvidíme, co bude, řekl obránce Martin Latka

Postaral se o to tiskový mluvčí, který okamžitě přispěchal se svojí stručnou odpovědí, i když jen stěží ke spokojenosti přítomných novinářů. „Vedení klubu se dohodlo, že současnou situaci nebude komentovat,“ neprozradil žádné podrobnosti Lukáš Váňa.

Po dvou dnech vyplněných spekulacemi je najednou ticho po pěšině. Pro Trpišovského se tedy zatím nic nemění. Znovu nasadí bílou kšiltovku, vyrazí k Nise a povede mužstvo, se kterým hlavně na evropské scéně pracuje tak dobře, že bude vedení horko těžko odhánět zájemce o jeho služby.

Těžko odhadovat, jestli Severočeši nakonec přijdou o svého kouče. Obránce Martin Latka nijak nepřekvapil a reagoval tak, jak mu v danou chvíli velila povinnost. „Já bych to nechtěl nijak rozvádět. Čeká nás důležitý zápas, soustředíme se jen na něj. Co bude potom, se uvidí, od toho jsou tady jiní,“ komentoval Latka.

Utkání začne tentokrát ještě jistě s trenérem Jindřichem Trpišovským na lavičce v 19 hodin. Celé ho odvysílá stream ČRo Sport.

David Nyč, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme