Český rozhlas Liberec startuje vysílání a novou éru s V.I.P. osobnostmi z kraje

Ve středu 2. listopadu 2016 spouštíme vysílání Českého rozhlasu Liberec. Přesně v 11 hodin zasedne za mixážní pult ve vysílacím studiu nové regionální rozhlasové stanice v Libereckém kraji generální ředitel René Zavoral, který pozdraví posluchače, a zahájí tak novou kapitolu Českého rozhlasu Liberec.

Slavnostního zahájení se zúčastní také ředitel Regionálního vysílání Jan Menger, ředitel Českého rozhlasu Sever a Liberec Milan Knotek a hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Pestré rozhlasové menu z Liberce! Ruda Pivrnec i staročeské recepty

Český rozhlas Liberec nabídne posluchačům zajímavý a atraktivní program. Kreslíř a humorista Petr Urban ze Smržovky nabídne každodenní glosu, komentář ze života s názvem Minutka pro Rudu Pivrnce a pro web a facebook Českého rozhlasu Liberec připraví každý týden novou kresbu slavné postavičky.

Jak se k tomu postavil známý kreslíř? Podívejte se na video!

Kulinářům a milovníkům nevšední a staročeské kuchyně přineseme každý všední den v pořadu Babiččiny recepty starý a tradiční regionální recept s Vladimírou Jakouběovou.

Užijte si místopisné hádanky Marcely Augustové

Těšit se můžete v dopoledním vysílání Českého rozhlasu Liberec také na Marcelu Augustovou a její cestování po městech a obcích v kraji formou hádanky v pořadu Na cestách s Marcelou Augustovou každý všední den deset minut po desáté hodině. A Marek Řeháček vás v pořadu Křížem krajem zase pozve na zajímavý výlet mnohdy na nevšední, tajemná nebo méně známá místa Libereckého kraje.

Mrkněte na video a poslechněte si, co přeje moderátorka Marcela Augustová Českému rozhlasu Liberec!

Na jakých frekvencích nás naladíte?
Liberec a Jablonec 102.3 FM
Frýdlant v Čechách 97.4 FM
Harrachov 107.9 FM
Semily 103.4 FM
Česká Lípa 94,3 FM




Těšíme se s vámi na slyšenou na vlnách Českého rozhlasu Liberec!

Minutka pro Rudu Pivrnce Českého rozhlasu Liberec bude pravidelně přinášet taky nové obrázky kreslíře Petra Urbana. Najdete je na webu a facebooku ČRo Liberec
autoři: Tomáš Beneš , Jaroslava Mannová
Spustit audio