Marcela Antošová

Marcela Antošová - Foto: Khalil Baalbaki

Marcela AntošováFoto: Khalil Baalbaki

moderátorka

Co dělám v rozhlase:
Redakčně připravuji a moderuji mimořádně úspěšný pořad Apetýt, pořad Rendez-vous s Marcelou Antošovou a také připravuji a moderuji odpolední program Rendez-vous

Hledám témata a osobnosti, které přinášejí posluchačům inspirující, neotřelé, užitečné a praktické informace ze všech možných oborů lidské činnosti.  

Věřím, že inspiruji posluchače nejen při orientaci v současném světě, ale také při hledání pozitivních lidských hodnot v širokém, ale i v tom nejužším slova smyslu.Využívám svou komunikační schopnost a kouzlo rádia – umět rozmlouvat s každým, která je v těchto typech programů důležitou, podstatnou a vysoce profesionální kvalitou. 

Pro Dvojku Českého rozhlasu připravuji pořady Kontakt Dvojky a Noční Mikrofórum. Vyhledávám a motivuji posluchače při orientaci v právních a spotřebitelských problémech (Kontakt Dvojky), ale také přivádím k mikrofonu osobnosti kulturně vyhraněné a oceňované, především z regionu jižní Moravy. 

Po studiích sociologie na Masarykově universitě jsem byla přijata po úspěšně vykonaném konkursu do Československého rozhlasu, kde působím do těchto dnů. Na katedře sociologie MU (při působení v rozhlase) jsem obhájila titul PhDr. 

Původně jsem byla redaktorkou v redakci pro děti a mládež, zejména jsem pracovala pro pražskou redakci (Mikrofórum) s tvůrčím přesahem do tvorby kulturních programů stanic Vltava a Praha (Dveře dokořán, Host do domu atd.). 

Po transformaci organizace vysílání v brněnském studiu a po vzniku nové redakce počátkem 90. let jsem se stala vedoucí nově vzniklé Redakce volné rozhlasové tvorby. 

Kontakt:
tel.: 542 523 225 

Zákulisí Českého rozhlasu

Z rozhlasu

Český rozhlas Plus vysílá z nových studií i full HD videa

V den 94. narozenin Českého rozhlasu začal Plus vysílat z nových modernizovaných studií. Posluchači...

Mobilní verze | Podmínky užití | English
© 1997-2017 Český rozhlas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace