Pařížský autosalón startuje

1. říjen 2008

Už tuto sobotu 4.října se široké veřejnosti otevřou brány pařížského výstaviště, kde se koná jeden z největších autosalónů v Evropě. Automobilový fanoušci se mohou těšit na rekordních více než 90 světových premiér, na výstavu taxíků z celého světa a další bohatý doprovodný program. Před začátkem samotného autosalonu vám přinášíme užitečné informace.

Autosalón se koná od soboty 4. září do neděle 19. září 2008. Od úterý do pátku je otevřeno od 10 do 22 hodin, od soboty do pondělí od 10 do 8 hodin.

Brány pařížského autosalónu najdete na adrese:

PARIS EXPO
Porte de Versailles
75015 PARIS
FRANCE

Jednodenní vstupné pro návštěvníky starší 18 let je 12 eur, pro děti od 10 do 18 let stojí vstupenka 6,45 eur. Nově si můžete zakoupit vstupenku on-line prostřednictvím internetových stránek autosalónu.

Jak se na pařížský autosalón dostanete?

Díky nově otevřenému úseku německé dálnice A6 mezi Ambergem a Norimbergem pojedete z Prahy až do Paříže po dálnici: Z Prahy po plzeňské dálnici D5 na hraniční přechod Rozvadov, kde se napojíte na dálnici A6. Ta vás přes Norimberg, Heilbron, Mannheim a Saarbrücken provede celým Německem až na francouzské hranice. Tady se napojíte na dálnici A4, která vás přes Metz a Reims dovede až do Paříže.

Plánek s rozmístěním prezentace jednotlivých automobilek a dalších vystavovatelů najdete zde.

Pokud máte zájem o ubytování v blízkosti pařížského autosalónu, můžete si rezervovat hotel v Paříži.

autor: onj
Spustit audio