Festival Mezi ploty

24. září 2015

O víkendu se v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice uskuteční populární multižánrový festival Mezi ploty. Na 14 scénách se představí stovka účinkujících, jsou připraveny workshopy, divadlo, rozmanité happeningy a řada koncertů.

V sobotu na hlavní scéně Hudební Central Park vystoupí například Ewa Farna, Gipsy.cz, Blue Effect, v neděli pop punkové kapely Koblížci, Eddie Stoilow, Rybičky 48 a také Tomáš Klus, který na festivalu zahraje svůj poslední koncert před roční přestávkou.

Zónu pro rodiny s dětmi bude tvořit několik scén, na kterých si návštěvníci budou moci vychutnat divadlo, work shopy i koncerty – vystoupí např. Ivan Hlas, Sto zvířat, Vltava s Robertem Nebřenským, Jan Jiráň & Botafogo, Ondřej Ruml, Jablkoň anebo skupina hrající akustickou world music Circus Problem.

V Zóně alternativního umění vystoupí například Jana Lota, Vladivojna La Chia & Vladivojsko, Tony Graves, Republic of Two anebo Monika Načeva s Michalem Pavlíčkem.

V dnešní Mozaice uslyšíte skladby z alb: Tomáš Klus & Cílová skupina: Anat život není; Circus Problem: Born Not Typical; Vltava: Komedianti se vracejí domů; Dan Bárta & Illustratosphere: Maratonika, Načeva – Pavlíček – DJ Five – Mami.

autor: Ivana Radechovská
Spustit audio