Bohoslužba Křesťanského společenství Praha - Sever

18. prosinec 2016

Bohoslužba Křesťanského společenství Praha - Sever ze společenského sálu Rezidence Rosa v Praze - Kobylisích. Káže pastor sboru Tomáš Božovský.

Sbor Křesťanské společenství Praha je regionálním sborem patřícím mezi evangelikální charismatické církve a KS Praha – Sever je jedním z jeho osmi regionů. Region nemá vlastní prostory a v posledním roce se schází v Rezidenci ROSA, která slouží jako domov s pečovatelskou službou pro seniory.

Region je tvořen všemi věkovými skupinami a kromě nedělních bohoslužeb se členové scházejí během týdne na domácích skupinkách, skupinkách mládeže a na společných akcích celého pražského sboru. Snaží se nezůstat uzavřenou skupinou, ale pořádá i akce pro veřejnost, jako jsou například kurzy Alfa, které seznamují se základy křesťanské víry, nebo veřejné akce s hudbou, krátkým slovem a drobným občerstvením u nedalekého obchodního centra Ládví. V neposlední řadě se snaží také o komunikaci se seniory žijícími v rezidenci ROSA, pro které pořádá mimořádné programy, a také někteří členové regionu navštěvují osaměle žijící seniory. Více informací o sboru se dozvíte na jeho webových stránkách www.kspraha.cz

Spustit audio