Monika Bezuchová o televizi, horách i o dědovi

Letos osmým rokem ji můžeme vídat na obrazovkách České televize jako regionální redaktorku z Olomouckého kraje. Díky rozhlasovému mikrofonu ji ale tentokrát můžeme poznat "z druhé strany" - jako sympatickou mladou dámu, hodnou vnučku nebo průvodkyni krásnou horskou přírodou. Úterním dopoledním hostem Bořka Volného byla 19.srpna Monika Bezuchová.

Jak se děvče z Olomouce dostane do zpravodajství veřejnoprávní televize? Lákalo ji to od dětství, anebo to byla spíš náhoda? Proč šla studovat žurnalistiku, v jakých masmédiích začínala a jaké to pro ni je, usednout na chvíli k mikrofonu veřejnoprávního rozhlasu? Také o tom poslouchejte v rozhovoru s regionální redaktorkou Monikou Bezuchovou.

Bořek Volný však v televizně-rozhlasovém povídání požádá také o krátkou exkurzi do vysílání České televize z Olomouce, Moničiny tvorby krátkých dokumentárních filmů, či do její vášně pro cestování a průvodcovskou činnost v cestovní kanceláři.

Zcela jiný pohled na Moniku pak nabízí její "rodinná" aktivita - péče, kterou se sourozenci a další rodinou věnují dědečkovi, olomouckému výtvarníkovi Mojmírovi Černému.

Monika Bezuchová nejen jako tvář z regionálního televizního zpravodajství tentokrát v rozhlasovém vysílání v úterý 19.srpna.

autor: Bořek Volný
Spustit audio