Na Noc otevřených dveří k nám přišlo přes tisíc návštěvníků

19. květen 2015

Více než tisícovka návštěvníků přišla v pátek 15. května od 17.00 hodin na Noc otevřených dveří Českého rozhlasu Olomouc, která se konala v rámci olomoucké Muzejní noci.

Návštěvníci si mohli vyzkoušet práci moderátora, prohlédnout si zázemí a dokonce si vyzkoušet živý vstup do vysílání. Ve Velkém studiu se návštěvníci fotili za mixážním pultem, v hlasatelně zase nahrávali vzkazy pro své blízké a známé. Mimo to se mohli podívat i do vysílacího studia, odkud živě vysílal vedoucí programu Jiří Matějů a právě do živého vysílání zapojil i návštěvníky Noci otevřených dveří.

Tady najdou svoje fotky všichni, kterým příjmení začíná na A - D (včetně)

Tady najdou svoje fotky všichni, kterým příjmení začíná na F - J (včetně)

Tady najdou svoje fotky všichni, kterým příjmení začíná na K - M (včetně)

Tady najdou svoje fotky všichni, kterým příjmení začíná na N - S (včetně)

Tady najdou svoje fotky všichni, kterým příjmení začíná na Š - Z (včetně)

Tady najdete své vzkazy, které jste u nás natočili:

Zvuk č. 1: Lída Čajková z Lošova, Jáchymek Cerula a Daneček Ruprecht z Mohelnice, Matyáš Jan Zálešák z Mostkovic, Haruto Hasui, Alexandr Scholz z Olomouce a Tadeáš Beránek z Dolan, Julie Nováková a Karolína Skokanová z Olomouce, Naděžda Jašcegová z Olomouce, Dominik Šafařík z Olomouce, Dana Hanáková z Olomouce, Robin Šutera z Majetína.

Zvuk č. 2: Jiří Joura z Olomouce, Jakub Slezáček ze Smržic, Alex Doležal ze Stříteže, Ondřej Kuzník z Olomouce, Dagmar Vilémová z Oseka nad Bečvou, Lucie Zemanová a Johana Fofová z Olomouce, Zdena Pavelčíková z Uničova, Dana Kociánová z Olomouce, Kamila Vitásková, Barbara Pokorná.

Zvuk č. 3: Markéta Pechková, Michal Oščádal, Radim Koutný, Jiří Janů, Adriana Tomášková z Olomouce, Olga Dočkalová z Bohuňovic, Alena Příborská z Litovle, Martin Brácha ze Smržic, Jakub Látal z Olomouce, Jiří Pfeifer z Mohelnice.

Zvuk č. 4: Francesca Uco z Nigérie, Ladislav Drábek z Uničova, Martina Zálešáková ze Zlína, Anička a Veronika Benešovi z Olomouce, Hanička Floriánová z Olomouce, Vendulka Vacková z Olomouce, Radka Hořínková z Olomouce, Baruška Košnarová a Lenka Lecianová, Jitka Benešová z Libiny, Vendula Vašíčková z Olomouce.

Zvuk č. 5: Marta Glancová z Křelova, Lamis Tmějová z Olomouce, Rostislav Chlubný z Moravského Berouna, Marie Cenklová z Bohuňovic, Jiřina Cenklová z Bohuňovic, Lucie Cenklová z Bohuňovic, Zbyněk Cenkl z Bohuňovic, Pavel Buchta ze Šternberka, Jana Vaňková z Kopřivnice a Olga Nepšinská z Lutína, René Bartošek a Radim Ptašník z Olomouce.

Zvuk č. 6: Lucie Václavíková s Frýdku-Místku a Ludmila Soukalová z Chrudimi a Radek Hudec z Příbora, Pavel Černý z Olomouce, Filip Černý z Olomouce, Zdeněk Weinlich z Olomouce, Růžena Vinklerová a Libor Slavíček z Mohelnice, Petra a Marta Růžičkovi z Olomouce, Tomáš Jírovský z Olomouce, Karolína a Irena Mádrovi z Olomouce, Klára Pekařová z Prostějova, Radka Kovářová a Tomáš z Olomouce.

Zvuk č. 7: Martin Zapletal z Olomouce a Barbora Otrubová z Brna, Jarda a Dominik Štouračovi z Olomouce, Verunka Králíková z Olomouce, Anička Václavíková z Olomouce, Jana Budínová z Olomouce, Vojtěch Jurečka z Týna nad Bečvou, Hana Schubertová z Olomouce, Jonáš Horák z Olomouce, Libor Moťka z Přerova a Petra Popelářová z Olomouce.

Zvuk č. 8: Martina a Eva a Viola a Ondra, Lukáš Petrusek z Prahy, Blanka Skopalová ze Šumperka, Dana Honzátková a Jan Prokůpek z Brandýsa nad Labem, Bára a Olga Suché z Olomouce, Barbora Matouchová z Droždína, Jaruška Marešová z Litovle, David Slouka z Hněvotína, Barbora Štefková z Olomouce.

Zvuk č. 9: Anička Menšíková z Kralic, Eliška a Pavlína Menšíkovi z Kralic, Josef Mach ze Zlína, Martina Ferencová z Fulneku, Bronislava Kudličková, Darja Kuzněcovová z Olomouce, Alena Opluštilová a Helena Šaratová z Olomouce, Samuel Sabol z Olomouce, Jiří Petr Oxner z Luhačovic, Štěpánka Ungrová z Olomouce.

Zvuk č. 10: Michal Ungr z Olomouce, Stanislav Hampl a Milan Škrabal z Olomouce, Zuzana Mertušová z Dunajské Lužné a Tereza Fojtů ze Zlína, Hanka Pavlisová, Miroslav Šimek z Olomouce, Tereza Kramplová, Václav Flachs z Olomouce, Vojta od sestry Mišky.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.