Přijďte se pobavit a podpořit dobrou věc

24. listopad 2014

V letošním roce se poprvé zapojíme do dobročinné akce sdružení Dobré místo pro život.

„Jsem rád, že kolegyně a kolegové z týmu Českého rozhlasu Olomouc se nesoustředí čistě "jen" na práci, to znamená vysílání, ale rádi přispějí svou aktivitou k dobré věci, čímž určitě charitativní stánek na Vánočních trzích je. Navíc s Nadací Dobré místo pro život spolupracujeme dlouho, tak máme jistotu, že vybrané peníze poslouží opravdu dobré věci.“ Uvedl k této akci ředitel Českého rozhlasu Olomouc Josef Podstata.

Ve čtvrtek 27. listopadu 2014 vás zveme k charitativnímu stánku Dobré místo pro život na Vánočních trzích v Olomouci, který najdete přímo na Horním náměstí. Celý den vás budou obsluhovat redaktoři a moderátoři Českého rozhlasu Olomouc a zástupci vydavatelství SOLEN.

S kým se na stánku můžete setkat? Mezi desátou a dvanáctou hodinou se potkáte s ředitelem Českého rozhlasu Olomouc dr. Josefem Podstatou. Od dvanácté do čtrnácté ho vystřídá produkční Centra výroby Jindřiška Zornová a manažer obchodu Milan Šváb. Mezi čtrnáctou až šestnáctou se za pultem vystřídají moderátor Bořek Volný s dalším moderátorem a současně vedoucím programu Jiřím Matějů a s editorkou vysílání Kamilou Ivanovou.

V šestnáct hodin přijde prodávat moderátorka Dita Vojnarová, kterou posléze do osmnácté hodiny vystřídají moderátorky Zora Ježková a Šárka Chovancová. Od osmnácté do dvacáté hodiny je nahradí asistentka ředitele Ivana Marková a manažerka komunikace Irena Svobodová a technik Pavel Tichý. Závěrečná dvouhodinovka bude patřit webeditorce Petře Ševců a režisérovi Tomáši Soldánovi.

Veškerý výtěžek z prodeje získá Dětské centrum 1990, Topolany.

Dětské centrum 1990 je nestátní, nezisková organizace, vybudovaná v roce 1990 občanským sdružením rodičů a přátel dětí a mládeže s postižením. Zařízení je především určeno pro osoby s mentálními a kombinovanými vadami, bez ohledu na věk. Má nadregionální působnost s kapacitou 60 klientů.DC 90 poskytuje komplexní, tj. sociální, zdravotní a výchovné služeby lidem se specifickými potřebami (postiženým mentálním nebo kombinovaným handicapem) v denním provozu, bez ohledu na věk a pohlaví tak, aby jejich život byl srovnatelný s životy zdravých spoluobčanů s přihlédnutím na jejich postižení a individuální potřeby.

Těšíme se na setkání s Vámi u charitativního stánku Dobré místo pro život.
Navíc si od 19.30 můžete zazpívat koledy s Českým rozhlasem Olomouc a skupinou Domino.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka