Hostem Rockle budou zlínští Mistake

9. únor 2014
Mimo formát , Rockle

Mezi nejpříjemnější pop-rocková překvapení z Moravy v minulém roce patří Mistake. Po animovaném videoklipu k písni "Půlnoční svět" se kluci už nechali sejmout kamerou pro druhé video k písni "Nahá", které je vlastně minifilmem s klasickým scénářem.

Vidět ho rozhodně stojí za to, ale obstojí i samotná muzika, a tak kapelu i s jejím aktuálním albem představí i Rockle v pondělí 10. února.

Skupinu Mistake ze zlínska tvoří tři sympatičtí kluci Marek Švanda, Petr Huser a David Šenkeřík. Na svém kontě mají více než 200 odehraných koncertů v Čechách a na Slovensku (Rock for People, Colours Of Ostrava, Masters of Rock a další), výhry v několika hudebních soutěžích (např. Rockmax 12, Pro-rock...).

Za povšimnutí už stála první anglicky zpívaná deska, jenže kluci se náhle rozhodli přejít k mateřštině, na minulost zapomenout a začít vlastně od začátku. Výsledkem je nové pop-rockové album Barvy, ze kterého se už stihl narodit první velký hit "Půlnoční Svět" a na paty mu zdárně šlape další s názvem "Nahá".

Spustit audio