Hravé snění s tóny, to jsou Come And Play

4. srpen 2015
Mimo formát , Rockle

Nejsou snadno uchopitelní, natož zařaditelní. Přesto svou hudbou dokáží okouzlit. Skupina Come And Play, která v závěru loňského roku vydala nádherně vyvedené debutové EP Heaven v produkci Dušana Neuwertha.

Poměrně rychle zareagovali na můj telefonát poté, co jsem je objevil vlastně úplnou náhodou. Mé oko padlo v jednom časopise na recenzi pražského koncertu věhlasných Dry The River, kde předskakovali. „Hodně jsme o to stáli, trvalo to pár měsíců, ale nakonec to vyšlo,“ prozradil lídr kapely Matěj Burda.

Ač lenoch, vynaložil jsem energii na nalezení muziky Come And Play na internetu. Dostali mě poměrně rychle, navíc jejich příslušnost k našemu regionu doslova volala po uvedení v Rockli. Vše byla otázka dní, čímž alespoň částečně mažu mé dosavadní nevědomé přehlížení jejich talentu.

Come And Play prostě stojí za slyšení. Zajímavý hlas zpěváka a akustické nástroje v prostoru, kde si klidně můžete představit elektronické krabičky. A je jedno, jestli propadnete singlové To The Last Page, mnou zbožňované Venus On Mars nebo některé jiné písničce. Stejně vás nakonec budou bavit všechny.

Spustit audio