Rockle

31. říjen 2014
Mimo formát , Rockle

Rocková hudba žije i v regionu!

Hudební pořad věnovaný především regionálním rockovým kapelám s občasným přesahem mimo kraj a výletem za rockovými novinkami.

Rockle dává jedinečnou možnost nejen regionálním rockovým skupinám a interpretům představit sebe a svou tvorbu v rozhlase. Pořad má většinou formu živého rozhovoru s interpretem, který je přímo ve studiu ČRo Olomouc. Vše je doplněno hudbou daného interpreta. Každé poslední pondělí v měsíci je věnováno zajímavým novinkám ze světa rocku, deskám, které by neměly uniknout pozornosti fanoušků.

Přihlaste se i vy:
Skupiny se mají šanci samy hlásit se svými nahrávkami u tvůrce pořadu ať už prostřednictvím mailu uvedeného níže, zasláním nahrávky poštou nebo předem domluveným osobním kontaktem.

Připravuje: Jiří Matějů

Historie pořadu:
Pořad Rockle se vysílal od příchodu nového milénia až do konce roku 2011 vždy v pondělí od 21 do 22 hodin, v posledních letech byl navíc každou první středu v měsíci doplněn o Rockli Live, kde kapely hrály „živě“ od 20 do 21 hodin. Po odebrání večerních vysílacích časů ČRo Olomouc od ledna 2012 Rockle Live zanikla a Rockle se vysílá na konci pondělního vysílání od 19 do 19:30.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v iRadiu.

Své dotazy, náměty, připomínky a tipy posílejte na adresu: jiri.mateju@rozhlas.cz

Spustit audio