Skupina zakázanÝovoce představila své nové album

10. listopad 2014
Mimo formát , Rockle

Skupina zakázanÝovoce patří mezi domácí rockovou špičku, zdárně vyrostlá na neopunkových kořenech amerického střihu. Kladem je, že své písničky zpívá výhradně česky a novinkovou desku přivezl zpěvák i do naší Rockle.

Album "Automat na lásku" přináší hned několik potenciálních hitů, což je ale označení, které kapela zase až tak nesedí. "Než být kapelou jednoho hitu, to radši ať nemáme žádný," směje se zpěvák Pišto.

Vzhledem ke zpěvnosti titulní skladby, ale i některých dalších, bych řekl, že hit je nemůže minout. Už před vydáním alba se objevil "plod" minulého společného turné se slovenskou kapelou Zoči voči písnička "Nikdy nezapomenem" ("Zrovna nedávno jsme na to vzpomínali, že si z toho turné moc nepamatujeme," přiznal Pišto).

Osobně ze všeho nejvíc sázím na "Srdeční záležitost". Během našeho povídání v pondělní Rockli po 18 hodině jsme si stihli pustit pět písniček z novinky Zakázanýho ovoce. Zbytek se pokuste chytit na koncertech, internetu nebo díky tradičně výpravně vyvedenému nosiči zvanému CD.

Spustit audio