Zpěvák Peter Aristone natočil Zlato i klasiku, míří do Ameriky

8. únor 2016
Mimo formát , Rockle

Mohli jste ho vidět a slyšet na konci loňského léta jako zpěváka skupiny Personal Signet, když předskakovali Nové syntéze Blue Effectu a RBBGB. Ještě před koncem roku natočil sólové EP s pěti písničkami a přijal pozvání do naší Rockle.

ebutové sólové album vydal už v roce 2014, novinka "Gold" na něj navazuje a titulní skladba aspiruje na hit.

Nikoli na první poslech, ale postupně se vám dostane pod kůži. „Videoklip dělá režisér, který natočil Davidovi Kollerovi Gypsy Love a já tam nebudu,“ rozesmál se Peter.

„S prvním nápadem k písničce Gold přišel Saša Skarbek, se kterým skládáme. Je to o tom, že člověk by si měl chránit to své zlato, které rozhodně není materiální,“ vysvětlil Aristone. Mezi novinkami je i jeden cover. "Ta myšlenka se mi zalíbila a Stephen Stills je klasik," dodal Peter.

Své písničky skládá na různých místech Evropy a spolupracuje s více skladateli. „Kromě svých písniček dělám skladby i pro jiné, cestuji často do severní Evropy, ale srdcovky si schovávám pro sebe,“ přiznává Peter. Teď ho čeká měsíční turné v Americe a potom bude předskakovat Teamu na jejich turné, které bude mít zastávku i v Olomouci.

Spustit audio